Saveti i trikovi o načinu nanošenja proizvoda za samotamnjenje

Sve što treba da znate o postizanju savršene preplanule boje uz pomoć proizvoda za samotamnjenje - bez stvaranja neželjenih „mrlja“!!

Svi znamo da je hvatanje savršenog preplanulog sunca ili korišćenje solarija štetno za vašu kožu i vaše zdravlje, ali prelepi ten možete dobiti i na siguran način - proizvodima za samotamnjenje . Shvatite to kao magični štapić koji može ujednačiti ten Vaše kože od glave do pete i pružiti Vam tako preplanuli bronzani ten tokom cele godine. Uprkos činjenici da se mnogi od Vas plaše da koriste takve proizvode iz straha da će imati neželjene linije i mrlje ili dobiti 'narandžasti' ten, uz našu pomoć nemate razloga za brigu. Kao i kod bilo koje druge rutine lepote, postoje koraci koje morate slediti da biste bili sigurni da sve funkcioniše dobro. Kada govorimo o samotamnjenju, ima mnogo stvari na koje treba obratiti pažnju - od pravilne pripreme, odnosno upotrebe pilinga za telo i hidratantnih krema, do primene samog proizvoda. Da bi rezultat nanošenja proizvoda za samotamnjenje bio zadovoljavajući, u nastavku Vam donosimo 19 saveta i trikova kako da Vaš „veštački“ preplanuli ten izgleda autentično sunčano i prirodno, bez neželjenih mrlja / mrlja.

 

Preplanuli Ten Pena Za Samotamnjenje Tela La Piel

19 saveta za pravilno nanošenje proizvoda za samotamnjenje

  1. Za ravnomerno preplanulo telo, pre nanošenja bilo kog proizvoda za samotamnjenje napravite piling celog tela. Da biste sprečili da vam preplanuli ten izgleda nejasno i nejednako bledi, najbolje je piling tela uraditi dan pre nanošenja proizvoda za samotamnjenje. Na ovaj način proizvod za samotamnjenje neće ući u otvorene pore na vašem telu što može stvoriti pegavi izgled kože. (Pogledajte naš Sugar, Matcha ili Coffee BABE piling za telo).                                                                                                                                                                                       

  2. Posle tuširanja i pilinga nanesite kremu za telo na ruke od zglobova do vrhova prstiju, na zadnjoj strani pete i na laktovima i kolenima. Ova područja su suva i upijeće više pigmenta od ostalih delova tela, uzrokujući neujednačen ten. Ako imate velike pore ili suvu kožu, trebalo bi da na lice nanesete hidratantnu kremu 20 minuta pre nanošenja seruma za samotamnjenje. Pogledajte našu hidratantnu kremu za telo Hydra BABE.                                                                                                                                                                                                                             

  3. Jedan od najjasnijih znakova lažne preplanulosti su narandžaste mrlje na tabanima. Kada koristite proizvod za samotamnjenje, zalepite traku na dno stopala kako biste prekrili kožu u slučaju da nagazite ostatke proizvoda za samotamnjenje. Krep traka za farbanje zidova ili gafer traka dovoljno je debela, ali kad završite nije je teško ukloniti.                                                                                                                                                                                         

  4. Preplanulo I Sjajno Lice Hijaluronski Serum Za Samotamnjenje Lica La Piel
    Bez obzira da li koristite penu za samotamnjenje tela, serum za samotamnjenje lica ili bilo koji drugi proizvod za samotamnjenje, uvek ih nanosite na hladnom i suvom mestu kako biste sprečili znojenje tela. Piling kože pre samotamnjenja važan je za uklanjanje mrtvih ćelija kože što može stvoriti barijeru između Vaše kože i proizvoda. Pre nego što započnete sa nanošenjem proizvoda za samotamnjenje na telo, moraćete da napustite sparno kupatilo jer vlaga, voda i znoj mogu „poremetiti“ sam proces tamnjenja stvaranjem pruga i neravnina.                                                                                                                                                                                         
  5. Da biste uspešno naneli proizvod za samotamnjenje na nabore na zglobovima prstiju, savijte prste da Vam ruka izgleda kao kandža. Važno je razmisliti o tome da ne hodate ravnih prstiju ceo dan, pa prilikom nanošenja pene za samotamnjenje pokrijte sve uglove tela koji se vide pri kretanju.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  6. Prilikom nanošenja pene za samotamnjenje na ruke i noge, preskočite laktove i članke. Budući da će koža na ovim područjima upiti većinu proizvoda, preskočite ih tokom prvog nanošenja. Zatim se vratite na te delove tela i lagano ih premažite ostacima pene za samotamnjenje koji su ostali na rukavicama za lakše nanošenje, vodeći računa da se pena dobro stopi kožom kako bi se sprečilo da boja izgleda previše koncentrisano.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  7. Glam Tan Hijaluronski Serum Za Samotamnjenje Lica La Piel Lana Jurcevic
    Razumljivo je da nanošenje proizvoda za samotamnjenje na lice može biti zastrašujuće jer je to ipak Vaše lice. Zbog toga se preporučuje korišćenje proizvoda za lice koji su namenjeni isključivo licu, jer je koža lica osetljivija od kože tela i zbog toga zahteva posebnu negu. Takvi proizvodi treba nanositi na celo lice, ispod linije vilice i na bočne strane čela i lica prema ušima. Pogledajte naš GLAM TAN hijaluronski serum za samotamnjene lica, koji osim što daje tamniji ten Vašoj koži lica, takođe je neguje i hidrira zahvaljujući hijaluronskoj kiselini, vitaminu B5 i glicerinu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  8. Tonirajte telo konturama od glave do pete . Ako ste neko ko voli dobru konturu, možete naneti penu za samotamnjenje na određena područja na trbuhu, zadnjici, nogama i rukama da biste postigli efekat prirodnog oblika.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  9. Budući da većina proizvoda za samotamnjenje NE sadrži SPF, obavezno koristite kremu za sunčanje sa zaštitnim faktorom kada ste izloženi suncu. Posebno obratite pažnju na kožu lica koja je osetljivija! Za telo preporučujemo našu Sun BABE kremu za telo sa zaštitnim faktorom SPF 30 Sun BABE za lice sa SPF 50.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
  10. Svi znamo da prilikom nanošenja pene za samotamnjenje na telo postoji nekoliko teško dostupnih delova tela poput leđa. Ali pokrivanje tako teško dostupnih područja možete da uradite na vrlo jednostavan način - sastavljanjem sopstvenog „štapa za rukavice“. Uzmite rukavicu za lakše nanošenje proizvoda za samotamnjenje, gumicu za kosu i četku za leđa. Zatim stavite rukavicu na vrh glave četke i omotajte traku za kosu oko drške tako da rukavica ne sklizne. Nanesite penu za samotamnjenje na rukavicu i nanesite je na leđa i ostala teško dostupna mesta na vrlo jednostavan način.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  11. Rukavica Za Lakse Nanosenje Pene Za Samotamnjenje Tela La Piel Lana Jurcevic
    Ravnomerno rasporedite penu za samotamnjenje na rukavicu nanoseći je na sredinu rukavice pre nego što rukavicu preklopite na pola. Ovim trikom bićete sigurni da ste vrhom rukavice naneli manje proizvoda za samotamnjenje na „kritična“ mesta, poput lica, ruku, laktova, kolena i stopala, što rezultira prirodnijim izgledom. Takođe će smanjiti brigu oko nanošenja pene za samotamnjenje na lice u istoj količini koju biste naneli na butinu, na primer. Pogledajte našu GLAM TAN rukavicu za lakše nanošenje proizvoda za samotamnjenje.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  12. Da biste istopili penu za samotamnjenje sa kožom na rukama, koristite četku za šminkanje (na primer, našu kabuki četku). Nakon nanošenja pene za samotamnjenje, kružnim pokretima lagano nanesite proizvod na kožu četkom za šminkanje. Ovo će ujednačiti tamne mrlje i sprečiti pojavu pruga nakon što Vaša koža preplane. Takođe Vam predlažemo da to radite između prstiju na rukama i nogama i na kolenima, koja se često bore.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  13. Nakon nanošenja pene za samotamnjenje, napravite kratak piling za ruke . Stavite malu količinu pilinga na sredinu dlanova i nežno trljajte ruke. Čak i ako koristite rukavicu za nanošenje pene za samotamnjenje (što je najbolji način da obezbedite da Vam preplanula koža ostane bez tragova, a dlanovi ostanu bezbojni), kada je proizvod za samotamnjenje još uvek mokar, vrlo je lako pogrešiti. Zrnasta struktura pilinga pomoći će Vam da uklonite ostatke pene za samotamnjenje koja je u procesu možda ušla u kožu na dlanovima. Veoma je važno da proizvod ne perete samo vodom. Umesto toga, sledite naš savet kako biste bili sigurni da ste skinuli preostalu penu sa ruku.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  14. Nakon pilinga dlanova, istrljajte ih maramicom za uklanjanje šminke da biste uklonili piling . Poslednje što želite da uradite dok čekate da se pena za samotamnjenje na Vašem telu osuši je vlaženje kože. Zbog toga, umesto da piling isperete vodom, dlanove malo obrišite maramicom. Da biste uklonili ostatke pene sa dlanova, postoji još jedan način - koristite tonik za lice koji takođe može da očisti dlanove.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  15. Koristite pamučni bris ili maramice za uklanjanje šminke za uklanjanje pene za samotamnjenje sa noktiju i zanoktica . Nakon nanošenja pene za samotamnjenje pažljivo i ravnomerno na ruke i stopala, vratite se i uklonite proizvod sa noktiju i zanoktica. Pomoću brisa ili maramice lagano trljajte jedan po jedan nokat na rukama i nogama da biste sprečili pojavu mrlja.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  16. Ako Vam se žuri, umesto da čekate da Vam se koža osuši nakon nanošenja pene za samotamnjenje, lagano osušite kožu hladnim fenom kako bi se proces ubrzao. Slažemo se da je ovo mnogo lakše nego stajati goli u kupatilu i bukvalno čekati da se pena osuši.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  17. Savrsena Preplanulost Saveti Pena Za Samotamnjenje Tela La Piel
    Da biste sprečili da Vam se pena za samotamnjenje nakuplja ispod pazuha, laktova i kolena, lagano tapkajte ove delove bebi puderom . Nakon što se pena za samotamnjenje osuši i pre nego što ponovo stavite odeću, predlažemo da dečji puder nanesete na mesta koja su sklona borama.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  18. Ako se proizvod nije potpuno osušio na koži, a naneli ste ga pre spavanja, savetujemo Vam da na krevet stavite tamnu posteljinu, a za svaki slučaj nosite tamniju odeću, da ne ostanu mrlje. Posle prvog tuširanja ukloniće se gornji sloj proizvoda koji se „nije zapeo za kožu“, tako da kasnije ne morate da brinete o mrljama na posteljini ili odeći..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
  19. Ako vam preplanulost i dalje nejednako bledi, napravite piling da biste ubrzali postupak skidanja boje. Pored toga, pre ponovnog nanošenja novog sloja proizvoda za samotamnjenje na telu, uklonite sav stari ten pomoću pilinga za telo. (Pogledajte naš SugarMatcha ili Coffee BABE piling za telo).   

 

   

NOVO! La PIEL GLAM TAN kolekcija za samotamnjenje kože tela i lica.

Glam Tan Pena Za Samotamnjenje Tela I Rukavica Za Lakse Nanosenje Pjene I Hijaluronski Serum Za Lice La Piel

                                                                                                                                                                                                                                                                                                    ZAPAMTITE! Kao što je slučaj sa šminkom, niko ne može odmah postati profesionalac u nanošenju proizvoda za samotamnjenje. Potrebno je vreme i tehnika, ali i strpljenje. Ali ne brinite - proizvodi za samotamnjenje obezbediće Vam savršeno preplanuli ten tokom CELE GODINE!


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.