Česta pitanja

Svi naši proizvodi su minimalno 95% prirodni i time se ponosimo. Naši proizvodi nisu testirani na životinjama, mi smo CRUELTY FREE brand koji voli životinje. Također, naši svi proizvodi su veganski.

                                                                                                                               

- uplata na račun (općom uplatnicom ili virmanom                                       

-internet mobilno bankarstvo.

- plaćanje pozećem

Šaljemo svugdje po državi. Sa našeg online shop-a možete naručivati diljem države . Vrijeme dostave ovisi o tome gdje se šalje paket te kada i kako je izvršena naplata.

Unutar RS je potrebno 10 - 48 radnih sati za obradu narudžbe. Nakon toga se paket šalje i njegova dostava traje od 4 - 6 radnih dana. 


Ne morate se brinuti! Vaša kupnja i vaši podatci su sigurni i zaštićeni kod nas. Imamo sigurni zaštitni sustav koji se nalazi diljem cijele stranice, tako da ste bez brige. Isto tako vaše sve naplate su osigurane od strane najvećih banaka u Europi.

 

Oštećenja su moguća tokom transporta i obrade u dostavnoj službi. Ako zaprimite svoju narudžbu i jedan ili više proizvoda su oštećeni, javite nam se na info@lapiel.rs s fotografijom oštećenja i podacima na koje je napravljena narudžba i potrudit ćemo se da unatoč tome budete zadovoljni.

Naravno, javite nam se na info@lapiel.rs i  unutar 90 dana od primitka paketa i dat ćemo Vam sve informacije potrebne za postupak povrata. Naravno proizvod mora biti u originalnom pakiranju te mora biti ne iskorišten.

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.