5 višenamenskih ulja za ulepšavanje blistave kože, lica, kose i noktiju!

5 Ulja koja će promeniti Vašu kožu

Ulja za uljepšavanje donela su novu revoluciju u industriji lepote. Ova ulja biste pronašli u raznim proizvodima za negu kože i kozmetici - bilo da je to losion za telo, maslac za telo, toneri, pilingi, proizvodi za negu kose, pa čak i ruževi. Ova ulja intenzivno vlaže i hidriraju. Govoreći o esencijalnim uljima, oni su visoko koncentrovani derivati biljaka i cvetova koji imaju moćne lekovite i blagotvorne blagodati. Većina navedenih kozmetičkih ulja bogata je vitaminom E koji je neophodan za lepu kosu i kožu. Pomenuta esencijalna ulja takođe imaju antibakterijska i antimikotička svojstva, tako da mogu lečiti razne probleme kože. Esencijalna ulja su efikasna jer imaju manju molekularnu veličinu i zato ih koža lako apsorbuje, a samim tim mogu i brže delovati. Ulja za uljepšavanje puna su esencijalnih masnih kiselina i efikasno deluju na lečenje i negu kože pružajući vam čist i besprekoran ten. Evo liste 10 najboljih uljnih ulja za blistavu kožu:

5 Višenamenskih Ulja Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

MASLINOVO ULJE

Maslinovo ulje se dobija presovanjem ulja iz celog ploda masline. Bogat je mononezasićenim masnim kiselinama - zdravim mastima koje predstavljaju razne zdravstvene i kozmetičke blagodati - a sadrži i antioksidante koji vole kožu. Biljna ulja se koriste u medicinske i kozmetičke svrhe jer imaju mnogo prednosti. U zavisnosti od sastava biljnog ulja, neka ulja rade bolje od drugih za određene probleme. Maslinovo ulje je jedno od onih biljnih ulja visokih performansi koje je pohvaljeno zbog svojih omekšavajućih, hidratantnih svojstava.

Ovo čudesno ulje možete pronaći u bilo čemu, od seruma do sredstava za čišćenje lica, ali je takođe dostupno u čistom obliku sa dodanim hidratantima kako bi ga učinilo pogodnim za negu kože. Imajte na umu da se maslinovo ulje može pokvariti usled prekomerne toplote, svetlosti ili kiseonika - najbolje je čuvati ga na hladnom mestu, dobro zatvorenog poklopca.

Prednosti maslinovog ulja za kožu:

  • Sprečava gubitak vode: Glavna prednost maslinovog ulja je vlaženje kože smanjenjem gubitka vode. Ova hidratacija povećava sadržaj vode u koži, poboljšavajući njeno zdravlje i izgled.
  • Štiti ga od oštećenja okoline: antioksidativna svojstva maslinovog ulja štite ćelije kože od oštećenja i upale u životnoj sredini. To znači zaštitu od prevremenog starenja, kao i znakove iritacije ili crvenila.
  • Sprečava prerano starenje: Maslinovo ulje je bogato vitaminima A, D, K i E, kao i skvalenom. Oni mogu pomoći u smanjenju oksidativnog stresa na koži (što može dovesti do ubrzanog starenja kože).
  • Podiže šminku: Maslinovo ulje je sjajno za razgradnju voštanih supstanci poput vodootporne maskare i olovke za oči. Sa dodatnim prednostima antioksidansa i hidratantnog skvalena, vlaži nežnu kožu oko očiju, plus neguje trepavice na isti način na koji regenerator deluje na kosu. Iako maslinovo ulje može ukloniti i premestiti ostatke rastvorljive u ulju (poput šminke i sebuma) oko kože, ne može ih ukloniti sa površine kože - za potpuno uklanjanje šminke potreban je surfaktant.
  • Zaceljuje rane: Protivupalni sastojci koji se nalaze u maslinovom ulju mogu pomoći u zaceljivanju rana. Triterpeni, koji su prisutni u mnogim biljnim uljima, a posebno u maslinovom ulju, pomažu u mnogim biološkim reakcijama poput onih potrebnih za zarastanje rana: migracija ćelija, proliferacija ćelija i taloženje kolagena. Poboljšavaju saniranje rana smanjenjem vremena zatvaranja rane.

Prednosti maslinovog ulja za kosu:

Upotreba ulja uopšte nije prikladna za svaki tip kose i njenu teksturu, jer neke vrste kose zadržavaju ulje duže od drugih. Vaše telo prirodno proizvodi ulje kroz žlezde pričvršćene za folikule dlake i to ulje ima tendenciju da brže putuje niz tanku, ravnu kosu nego niz grubu ili kovrdžavu kosu.

  • Gusta kosa: Maslinovo ulje je najkorisnije za suvu, gustu kosu. Pristalice kažu da kosu može održavati vlažnom i jakom. Maslinovo ulje teži tanjoj kosi. Masno ulje jednostavno nije potrebno za masnu kosu i vlasište.
  • Tretirana kosa: Jako tretirana kosa - poput kose tretirane relaksantima, trajnom ili izbeljivačem - posebno koristi dodatnu vlagu. Uvek sačekajte najmanje 72 sata nakon početnog tretmana pre nanošenja maslinovog ulja. Ako maslinovo ulje koristite na izbeljenoj kosi, testirajte pramen kako biste bili sigurni da ulje ne ostavlja trag zelene nijanse iza sebe.
  • Ispucali vrhovi: maslinovo ulje može pomoći u izglađivanju slomljenih ili opečenih vrhova kose. Nanesite ga na poslednjih 2 centimetra pramenova koji su oštećeni. Iako tretirate samo vrhove, kosu pridržavajte tako da maslinovo ulje ne stane na odeću. Da biste u potpunosti oblikovali kosu, počnite od vlasišta i masirajte ulje do vrhova.
  • Zdrava kosa: Maslinovo ulje bogato vitaminom E deluje kao magični sastojak u jačanju folikula dlake i bori se protiv gubitka kose. Masiranje maslinovog ulja na vlasištu hidrira kosu, smanjuje iritaciju vlasišta i leči perut. Takođe čini da Vaša kosa izgleda sjajno i rešava problem podeljenih vrhova.

    Maslinovo Ulje Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

    AVOKADO ULJE

    Ulje avokada dobija se iz - pogađate - avokada. Verovatno ste već opsednuti zdravom hranom zbog mnogih vitalnih hranljivih sastojaka, ali pružićemo Vam osvežavajuće informacije o tome šta je to za svaki slučaj. Avokado ima vrlo, vrlo puno vlakana, malo šećera i ima sve multivitaminske kofaktore koji su nam potrebni (kalijum, natrijum, magnezijum, vitamini A, C i K, folna kiselina, vitamin B6 i niacin). Takođe ima vrlo snažno antioksidativno dejstvo i visoku koncentraciju mononezasićenih masti. Ulje avokada na mnogo načina pomaže koži i iz tog razloga ćete ga naći u raznim maskama, pilingima, kremama, hidratantnim kremama i drugim kozmetičkim proizvodima.

    Prednosti ulja avokada:

    • Promoviše i utiče na ukupni sadržaj kolagena: Iako je potrebno više studija da bi se pokazalo da li ulje avokada povećava kolagen ili ne, istraživači znaju da ono smanjuje sve puteve koji više razgrađuju vaš kolagen. Ono što su primetili je da postoji određeni porast sadržaja rastvorljivog kolagena i postoji inhibicija enzima lizil oksidaze, koji takođe razgrađuje kolagen.
    • Smanjuje štetu: Avokado i ulje avokada izvrsni su izvori antioksidansa, poput vitamina E, koji pomažu u apsorpciji slobodnih radikala da bismo se zaštitili od štete u životnoj sredini.
    • Povećava metabolički energetski proces u mitohondrijama: čak i funkcija mitohondrija je bolja kada uzimate ulje avokada. To čini smanjenjem slobodnih radikala i smanjenjem peroksidacije lipida. Želimo proizvodnju energije u koži jer želimo obnavljanje ćelija. Peroksidacija lipida je zaštita ćelijske membrane lipidnih ćelija, pa to želimo i od kože.
    • Pomaže koži da održi hidrataciju: Ulje avokada može delovati kao omekšivač i ima okluzivna svojstva. To znači da omekšava kožu i zadržava ovlaživače i omekšivače na koži.
    • Minimizira upale: Možda mislite da ne biste želeli da stavljate ulje na kožu sklonu aknama, ali u ovom slučaju preporučuje se stavljanje ulja avokada na sve, od ekcema i psorijaze do seboroičnog dermatitisa i akni, zbog njegovih antiinflamatornih svojstava. To vam neće začepiti žlezde i prouzrokovati više akni, jer u stvarnosti akne nisu samo začepljene žlezde. To je malo više zapaljen proces, pa bi korišćenje protivupalnih svojstava bilo sjajno za njega.
    • Smanjuje bore i znakove starenja: Naša koža je obično prvi primetan deo našeg tela koji stari, pa je odlaganje znakova starenja što je duže moguće prioritet za sve! Srećom, masne kiseline u ulju avokada pomažu koži da zadrži elastičnost, što zauzvrat usporava stvaranje bora.
    • Poboljšava nokte i kosu: Prirodna ulja u avokadu mogu pomoći noktima i koži u okolini da budu mekani, istovremeno smanjujući lomljenje i mogu zaceliti i suve i lomljive nokte. Suvo, ljuskavo vlasište takođe se može tretirati uljem avokada, pomažući u smanjenju peruti i drugih sličnih problema.

         Ulje Avokada Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

        KOKOSOVO ULJE

        Kada razmišljate o zdravstvenim blagodatima kokosovog ulja, poslednje što Vam padne na pamet je trljanje jestivih biljnih masti po Vašoj koži i kosi. Ali dermatolozi, ljubitelji prirodnih lepota i sve veći broj naučnih studija počinju da izlažu biljni potencijal na videlo.

        To je najsvestraniji proizvod za lepotu koji biste mogli da sačuvate u ormaru. Prepun vitamina D, E i K, čudotvorac može za nekoliko minuta da transformiše Vašu kožu, lice i kosu. Studije pokazuju da kokosovo ulje - koje se ekstrahuje iz mesa zrelih kokosovih oraha - može da poboljša funkciju i popravku kožne barijere, ima antiinflamatorna i antibakterijska svojstva, bori se protiv znakova starenja kože i čini efikasnu hidratantnu kremu. Kokosovo ulje neće funkcionisati za svaku bolest - niti za svaki tip kože (posebno ako ste skloni aknama, jer je poznato da začepljuje pore).

        Prednosti kokosovog ulja za kosu:

        • Dubinski regenerator: Debeli sloj kokosovog ulja, ostavljen nekoliko sati pod kapom za tuširanje, transformisaće suvu, oštećenu kosu. Rutina uključuje zagrevanje ulja, nanošenje na suvu kosu (ulje bolje prodire kad vam je kosa suva), umatanje peškirom ili stavljanje kapice za tuširanje preko noći i šamponiranje ujutru.
        • Frizz borac i ukroćivač uvijača: Najveća stvar kod kokosovog ulja je prirodno sredstvo protiv vlaženja ili protiv vlage. Molekuli su dovoljno mali da prodru u kosu i blagodati su neverovatne. Preporučljivo je zagrejati ulje, emulgirati mali deo između ruku i razmazati krajeve.
        • Regenerator za vlasište: Korišćenje kokosovog ulja na vlasištu odličan je fitnes tretman. Trljanje direktno na korijene kose smiruje svrab i podstiče rast kose.

        Prednosti kokosovog ulja za kožu:

        • Ovlaživač: Kada je reč o Vašem telu, gde je koncentracija uljnih žlezda manje intenzivna u poređenju sa Vašim licem, kokosovo ulje je pogodnije kao hidratantna krema za telo. Njegova okluzivna i voštana priroda u kombinaciji sa bogatim vitaminom E i omega-3 masnim kiselinama omogućavaju joj da stvori barijeru na koži, istovremeno pružajući duboku vlagu suvoj koži u područjima koja nisu sklona izbijanju.
        • Deluje kao sredstvo za čišćenje: Kokosovo ulje je prirodno antibakterijsko, antimikotično i hidratantno svojstvo koje pomaže u čišćenju kože. Sve što treba da uradite je da kružnim pokretima nanesete ulje na celo telo i vrat, pružajući si nežnu masažu.
        • Lečenje celulita: Trljanje kokosovog ulja po celom telu služi ne samo za hidrataciju i obnavljanje lipidnog sloja omega-3 masnim kiselinama, već takođe povećava metabolizam na ćelijskom nivou, tako da ćete biti detoksifikovani i hidrirani. Preporučuje da sve izađe sa detoksikacijom celog tela pokrivanjem glave do pete u kokosovom ulju i umotavanjem u kece zavoje na 45 minuta.

        Prednosti kokosovog ulja za lice:

        • Sredstvo za uklanjanje šminke: Kokosovo ulje bogato je omega-3 masnim kiselinama, što ga čini moćnim mazivom sposobnim za uklanjanje čestica šminke. Međutim, s obzirom na to da je izuzetno komedogen, preporučuje se ispiranje nežnim sredstvom za čišćenje kako bi se isprali svi masni ostaci. Drugim rečima, voštanost kokosovog ulja potencijalno može prouzrokovati probijanje kože sklone aknama, pa ako to zvuči poznato, obavezno je očistite nakon upotrebe.
        • Balzam za usne: Suve usne, nema problema - kokosovo ulje može poslužiti kao prirodni balzam za usne.
        • Izbeljivanje zuba: Pored beljenja zuba, kovitlanje kokosovog ulja u ustima oko 15 minuta takođe može ukloniti bakterije u ustima i pomoći u poboljšanju stanja poput gingivitisa. Prirodnu pastu za zube možete napraviti i mešanjem kokosovog ulja sa sodom bikarbonom.

          Kokosovo Ulje Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

          ULJE ŠARGAREPE

          Dobrota šargarepInog ulja bila je uglavnom nepoznata do pre nekoliko godina. Ulje od šargarepe dobija se ili od naribane šargarepe i kuva u običnom ulju. Ulje semena šargarepe ekstrahuje se destilacijom vodenom parom iz sušenog semena šargarepe. Ulje šargarepe je veoma efikasno za ljudsko telo zahvaljujući svojoj antibakterijskoj i lekovitoj moći. Ulje šargarepe je u stanju da hidrira suvu kožu, kožu glave i kosu. Ulje od šargarepe može se koristiti samostalno ili sa nosačem ulja.

          Prednosti ulja od šargarepe za kosu:

          Ulje šargarepe je snaga vitamina A i E koji su veoma korisni za kosu. Ovi vitamini pomažu u rastu kose i sprečavaju gubitak kose. Redovna upotreba ulja šargarepe pomaže u jačanju kose i čini je sjajnijom. Ulje šargarepe je izvrsno hidratantno sredstvo za kožu i kosu.

          Glavne prednosti ulja za kosu od šargarepe:

          • Stimulisanje rasta kose
          • Kosu čini glatkom, sjajnom i mekom
          • Stimuliše cirkulaciju krvi u koži glave
          • Jača folikule dlake i korijene kose
          • Štiti kosu od oštećenja okoline poput sunčeve svetlosti, zagađenja itd.

          Prednosti ulja šargarepe na koži:

          Baš kao i kosa, i ulje šargarepe ima puno blagodati za kožu, poput osvetljenja kože, podmlađivanja kože i sprečavanja nastanka bora. Koristi se u formulaciji mnogih proizvoda za negu kože. Ulje šargarepe je veoma korisno za dodavanje vlage na kožu i pruža antioksidativnu zaštitu. I ulje semena šargarepe i ulje korena šargarepe korisno su u sprečavanju bora i strija. Ulje šargarepe puno je hranljivih sastojaka koji leče kožu i sprečavaju dalje oštećenje kože.

          • Podmlađivač kože: Bezbrojne su koristi od ulja šargarepe za kožu. Redovna upotreba ulja šargarepe na koži, posebno na licu, poboljšaće Vaše zdravlje kože. Ima sposobnost podmlađivanja kože na licu. Visok sadržaj karotena u ulju šargarepe podmlađuje dosadne ćelije veština na licu i podstiče obnavljanje novih ćelija.
          • Borba protiv bora: Kako starimo, koža na našem licu se opušta. Razvijamo fine linije i bore kako koža počinje da gubi elastičnost i vlagu. Ulje šargarepe izuzetno odlaže proces starenja, pružajući koži potrebnu vlagu. Bogati karotenoidi prisutni u ulju su zapravo moćni antioksidanti koji se bore protiv slobodnih radikala u koži i sprečavaju oštećenja kože.
          • Regulator sebuma: Ulje šargarepe ima tendenciju da reguliše proizvodnju sebuma u ​​ćelijama na licu. Previše ili premalo lučenja sebuma dovodi do prevremenog starenja i oštećenja kože. Sebum je prirodno ulje koje proizvode ćelije kože za održavanje prirodne mekoće i vlažnosti kože.
          • Osvetljavanje kože: Ulje šargarepe je veoma dobro za osvetljavanje kože. Kombinacija ulja semena šargarepe i limuna pomaže u osvetljavanju kože. Ulje šargarepe ne samo da zateže i tonizira kožu, već deluje i kao sredstvo za osvetljenje kože, poboljšavajući Vaš ten. Zdravlje vaše kože će se znatno poboljšati nakon redovne upotrebe ulja šargarepe. Izlaganje suncu i zagađenje dovode do dosadne i tamne kože. Ulje šargarepe uklanja ovaj tamni sloj kože promovišući novu regeneraciju ćelija, pomažući tako i da osvetli kožu.
          • Tamnjenje kože: Ulje šargarepe takođe je pokazalo izvanredne rezultate u postizanju ravnomerne preplanulosti kože. Ulje šargarepe ima prirodno sredstvo za sunčanje poznato kao L-tirozin. Ovo je aminokiselina koja promoviše proizvodnju melanina u koži kada je izložena sunčevim UV zracima. Ovaj melaninski pigment daje preplanulost koži, a takođe štiti kožu od oštećenja od UV zraka. L-tirozin prisutan u mnogim kremama za sunčanje ubrzava proces sunčanja. Možete brzo dobiti jednoličnu preplanulost po celom telu bez opekotina ili oštećenja kože. Ulje šargarepe deluje kao prirodni ubrzivač preplanulosti. Beta karoten prisutan u ulju šargarepe daje koži blago bronzanu nijansu. Zato sledeći put kada planirate da se kupate na suncu, ne zaboravite da sa sobom ponesete bocu organskog ulja šargarepe.

             

            Ulje Šargarepe Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic

            BADEMOVO ULJE

            Da li ste znali da se bademi smatraju „kraljem orašastih plodva“? Pun je zdravih masti, vlakana, fitokemikalija, vitamina i minerala koji ga čine hranljivim! Stoga ne čudi da je ulje dobijeno od ovog orašastog ploda, poznato kao bademovo ulje, izuzetno popularno zbog svojih ogromnih blagodati za kosu, telo i kožu. Bademovo ulje je odlično za kožu zbog svojih omekšavajućih svojstava koja sprečavaju gubitak prirodne vlage sa kože i omogućavaju joj da zadrži više vlage. Ova omekšavajuća svojstva ulja takođe pomažu u poboljšanju tonusa kože.

            Prednosti bademovog ulja za kožu:

            • Vlaži kožu: Bademovo ulje brzo se upija u našu kožu, čineći je moćnim i efikasnim hidratantom. Možete ga naneti na lice, kao i na telo. Neki vole da dodaju esencijalna ulja i koriste bademovo ulje kao ulje za nošenje masaže tela. Još jedno sjajno svojstvo ulja je to što je lagano i nije previše masno, pa se koža ne oseća lepljivo kada ga koristite kao hidratantnu kremu. Zar ne volimo svi samo onu dozu hidratacije kože koja se ne oseća preteškom?
            • Savršeno za suvu kožu: Svi imamo ona ekstra suva mesta poput laktova i stopala koja izgledaju suvo i otrcano. Pre nego što se odreknete ovih delova tela, pokušajte da ih negujete bademovim uljem. Ako se ogrebete po koži koja se peruti, bademovo ulje vam može pomoći i u tome. Takođe, ako su vam usne suve i ispucale, koristite ulje slatkog badema da biste zaključali vlagu za mekane, punašne usne! Masne kiseline u ulju slatkog badema pomažu koži da zadrži vlagu, dok vitamin E smiruje iritaciju izazvanu suvoćom. Sadržaj cinka u ulju pomaže zaglađivanju grube, žuljevite kože. Iz tog razloga, bademovo ulje se takođe koristi za lečenje suvih stanja kože, uključujući ekcem i psorijazu.
            • Sredstvo za čišćenje lica: Za većinu nas ideja o čišćenju lica uljem je šokantna. Ali istraživanja su pokazala da je čišćenje uljem korisno za vašu kožu, a ulje slatkog badema je jedno od najboljih ulja za čišćenje. Čišćenje ulja deluje na konceptu „rastvara se poput“ i pomaže Vam da se rešite tvrdokornih nečistoća, viška sebuma i mrtve kože. Takođe pomaže u otvaranju začepljenih pora. Nakon čišćenja uljem, preporučuje se upotreba blagog sredstva za čišćenje lica za sve tipove kože kako biste se rešili ostataka ulja sa kože.
            • Osvetlite ožiljke i tragove: Da li ste znali da je cink u bademovom ulju osnovni hranljivi sastojak za zarastanje ožiljaka od akni? Studija je otkrila da je bademovo ulje efikasan tretman za strije i ožiljke od akni zbog svog jedinstvenog sastava. Iz tog razloga, trudnicama se savetuje da koriste ulje slatkog badema za masažu kako bi sprečile strije i oslobodile se iritacija kože.
            • Smanjuje podbuhlost i podočnjake: Bademovo ulje ima antiinflamatorna i antioksidativna svojstva. Ova svojstva bademovog ulja čine ga idealnim rešenjem za smanjenje natečenosti ispod očiju i za osvetljavanje podočnjaka. Bademovo ulje takođe sadrži retinol, vitamin E i vitamin K koji umiruju kožu ispod očiju i smanjuju pojavu finih bora oko očiju.

            Prednosti bademovog ulja za kosu:

            Jer ima hidratantna i hranljiva svojstva koja našu kosu čine zdravom usled čega ona postaje sve sjajnija i sjajnija. Bademovo ulje ne samo da vlaži kosu, već i vlasište. Masažom vlasišta i kose bademovim uljem možete smanjiti lomljenje, isecanje vrhova, svrbež vlasišta i suvo korenje. Pored pružanja ovih blagodati, nanošenje bademovog ulja direktno na kožu glave takođe povećava protok krvi u kožu glave i izlaže kožu moćnim antioksidantima.

            • Umiruje ljuštenje i svrab vlasišta: Najčešći zdravstveni problem kose je nakupljanje mrtvih ćelija na vlasištu. Ova nakupina rezultira ne samo peruti, svrabom i peruti već i inhibira rast zdrave kose. Kako bademovo ulje ovde pomaže? Kao što je već pomenuto, bademovo ulje je izuzetno hidratantno i hranljivo. Kada masirate kožu glave bademovim uljem, mrtve ćelije olabave hvat sa kože glave i lako se mogu isprati. Takođe pomaže u sprečavanju i lečenju suvih stanja kože glave kao što su (seboroični dermatitis) i psorijaza vlasišta. Omekšavajuća svojstva bademovog ulja takođe pomažu omekšavanju i uklanjanju mrtvih ćelija kože sa vlasišta. Jednostavno umasirajte bademovo ulje u kožu glave i pustite da odstoji najmanje sat vremena pre kupanja. Možete ga čak i ostaviti preko noći da biste postigli maksimalne rezultate.
            • Promoviše rast kose: Jedan od osnovnih hranljivih sastojaka povezan sa rastom kose je biotin, poznat i kao vitamin H. To je derivat vitamina B koji se propisuje ljudima koji pate od problema poput proređivanja kose. Bademovo ulje sadrži biotin, a masiranje kose bademovim uljem efikasan je način da kosi date zdravu dozu biotina za podsticanje rasta i smanjenje njenog proređivanja. Neki uzimaju dodatke biotina kako bi kosu učinili debljom, ali slične koristi možete postići primenom bademovog ulja i na kosu.
            • Omekšava i neguje kosu: Da li vam je teško da se češljate jer se uvek zaplete u čvorove? Redovna masaža bademovim uljem omekšaće kosu, olakšavajući raščešljavanje. Zbog svojih omekšavajućih svojstava, bademovo ulje može popuniti praznine u vašoj kosi na ćelijskom nivou, poboljšavajući tako ukupnu teksturu. Uz poboljšanu teksturu i elastičnost, kosa postaje manje sklona oštećenjima i mekša na dodir.
            • Jača i popravlja kosu: Podmazujuća svojstva bademovog ulja čine našu kosu manje sklonom oštećenjima. Oleinska kiselina i linolna kiselina prisutni u ulju poboljšavaju elastičnost kose. Nasuprot tome, vitamin E prisutan u ulju je antioksidans koji pomaže u borbi protiv stresa okoline u kosi. Dakle, za mlađu i zdraviju kosu redovno masirajte kosu uljem slatkog badema.

            Ulje Badema Prirodna Kozmetika La PIEL Lana Jurcevic


            Komentariši

            Komentari moraju biti odobreni pre objave

            ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

            BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

            Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

            PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

            Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

            VELIKA ZAJEDNICA

            Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.