NOVOGODIŠNJI POKLON PAKETI

Novogodišnje vreme je sve bliže i bliže. To znači da je već vreme da počnemo da razmišljamo o poklonima koji će razveseliti sve drage ljude oko nas. Bez obzira na to kupujete li za ženu, devojku, muža, dečka, mamu, tatu ili decu pokušajte da ove godine o novogodišnjim darovima razmišljate na malo drugačiji način. Kako bi im pokazali koliko vam zaista znače i da mislite na njih, iznenadite ih korisnim poklonima koje će rado koristiti u svojoj svakodnevici. 
Kao i svake godine, rado stvaramo poklone koji će impresionirati čak i one osobe za koje mislite da je nemoguće impresionirati, one koji imaju sve i za koje je teško odabrati poklone
Želimo vam pomoći da pronađete savršeni poklon i zajedno s vama oduševiti vaše najdraže osobe! 
 
Poklon paketi stižu uskoro na naš sajt, a do tada u nastavku donosimo popis Lilly radnji u kojima trenutno možete pronaći poklon pakete.

POPIS LILLY RADNJI 

PAKETI DOSTUPNI U LILLY RADNJAMA

 

Veselimo se biti dio vaših najlepših novogodišnjih trenutaka. Godinu završavamo i započinjemo sa sjajnom, mekom i glatkom kožom!


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.