La PIEL DONIRA

UPDATE: 17.05. 2020.

S ponosom možemo reći da smo bili, iako u ovim teškim i nezahvalnim vremenima, srećni što smo mogli da doprinesemo barem na neki način. Tako smo od prodaje HAND SANITIZER-a (antiseptika za ruke) donirali 31.280 kuna, kako u novčanim prilozima, tako i u kupovini zaštitne opreme za bolnice i najugroženije.

Zahvaljujemo svima što su nas motivisali sve ovo vreme i pružali nam podršku. Nadamo se da ste uživali u sprejevima i da su Vam pomogli, što je i bio cilj.

Svi smo postali svesni i shvatili smo koliko je dezinfekcija ruku od sada postala svakodnevna rutina.

 

 

UPDATE: 30.04.2020.

Dragi svi,

ZAHVALJUJEMO SE OD SRCA SVIMA, nadamo se da smo Hand sanitizer proizvodom pomogli i Vama, ali i onima kojima je pomoć bila više nego potrebna u krizi izazvanoj virusom COVID-19.

Iako je plan bio da akcija traje do 30. aprila, i nakon toga počinjemo sa doniranjem, započeli smo s njima na samom početku akcije, s obzirom na hitnost situacije, i koristili budžete iz sopstvenih izvora.

Do sada smo davali donacije, i u gotovini i kroz zaštitnu opremu.

  • Infektivna bolnica Fran Mihaljević (novčana donacija)
  • 5 000 pari zaštitnih rukavica (bolnice: Rebro, Dubrava, Split)
  • Respiratori za medicinsko osoblje (novčana donacija)
  • Sprejevi za dezinfekciju za Hrvatsku mrežu beskućnika

Oko 15.05.2020. imaćemo tačan izveštaj i o svemu Vas detaljnije informisati i naravno, nastaviti sa donacijama, u skladu sa obračunom.

Vaš La PIEL team.

_______________

 

NAŠA MISIJA I ZAŠTO SMO POČELI OVOJ INICIJATIVI?

Svi smo svjesni trenutne situacije, pandemije koronavirusa, kako u Hrvatskoj, tako i u svim drugim zemljama. Osećali smo dužnost i odgovornost da damo doprinos društvu - kao brend za negu kože odlučili smo da radimo ono što smo smatrali gotovo nemogućim. U ovom trenutku kada apsolutno nedostaje sirovina, etanola, ambalaže i tržišne cene su „lude“, potrudili smo se da nabavimo sirovine i zahvaljujući našim (takođe dobro zaštićenim) hemičarima i svim ostalim vrednim radnicima radili smo na formuli i za ovo kratko vreme napravio se proizvod koji nedostaje na tržištu, u prodavnicama, apotekama, veb prodavnicama: HAND SANIZATOR.

Antiseptik za dezinfekciju i sanitizaciju ruku (ali i površine), obogaćen Aloe verom, glicerinom, uljem čajevca, esencijalnim uljem lavande koji paze na vaše ruke i daju im dozu zaštite i ishrane koja je izuzetno važna.

KOLIKO DARUJEMO I KAKO?

La PIEL je odlučio pokrenuti kampanju i donirati 10.000 kuna iz svojih ličnih izvora (bez obzira na prodaju na vebshopu), a uz vašu pomoć možemo učiniti više. Iz svakog naloga napravljenog do 30.4. odvojićemo profit od prodaje i dodati ga našoj donaciji. Zajedno možemo pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Da li ste sa nama?

Umesto da doniramo od „dela prihoda“ na veb-prodavnici kako smo prvobitno zamislili, odlučili smo, da bismo prikupili veći iznos, donirati SAV PROFIT od najprodavanijeg proizvoda, Premium Hand Sanitizer, sprej za ruke.

Tačan iznos donacije, kao i svi prateći podaci biće objavljeni ovde nakon završetka akcije, 30.04.2020.

Ova radnja se odnosi isključivo na veb prodavnicu. 

KOME DARUJEMO?

Ono što je trenutno najvažnije: medicinsko osoblje ostaje bez osnovnih medicinskih sredstava - hirurških maski, dezinficijensa, rukavica ... Stoga smo odlučili da deo proizvedene količine dezinfekcionog sredstva za ruke damo bolnicama, jer kome je to više potrebno od njih? Većina donacije i dalje će biti u novcu, a nekima ćemo pomoći u kupovini maski, rukavica, dezinficijensa. Trenutno smo u kontaktu sa nekoliko bolnica i postupak dogovora je u toku.

NEKOLIKO SAVETA ZA SVAKOGA:

Kako trenutno ne postoji vakcina protiv koronavirusa, važno je sprečiti infekciju ili njeno dalje širenje. Svi znamo pravila ponašanja:

  1. Pranje ruku (VAŽAN preduslov!) - ruke treba dobro oprati vodom i sapunom (najmanje 20 sekundi)
  2. Dezinfekcija ruku - upotreba antiseptika sa 60-70% alkohola (etanol)
  3. Hranljive kreme - jer ranjenoj i suvoj koži lakše promiče unos mikroorganizama
  4. Čišćenje i dezinfekcija radnih površina i bilo kojih površina ili čak proizvoda, hrane koja je bila izložena tuđem dodiru (kao što su prodavnice prehrambenih proizvoda, apoteke, bankomati itd.)


* Pranje ruku i dezinfekcija su ključni za sprečavanje infekcije.

* Virus u telo ulazi kroz oči, nos i usta pa ne smemo da dodirujemo lice neopranih ruku!

 

PORUKA ZA KRAJ:

Zajedno smo jači! Zajedno možemo učiniti ono za šta bismo u ovom trenutku mogli pomisliti da je nemoguće. Ali zapamtite, svaka mala pomoć je dobrodošla. Lekari i drugo medicinsko osoblje, bolnice i razna udruženja, beskućnici, narodne kuhinje, radnici u prodavnicama, čak i životinje... Svima im je potrebna pomoć i ZAJEDNO mi možemo da im pomognemo.

 

Voli Vas Vaš La PIEL <3

#LaPIELdonira


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.