La PIEL je u par dana osvojio čak 6 nagrada i postao rekorder!

Hvala Vam što ste izabrali La PIEL - brend prirodne kozmetike koji se ove nedelje istakao u kozmetičkoj industriji!

La Piel Osvojio Nagrade Maska Za Lice Value4Money Miss7 Lana Jurcevic

 

La PIEL mali, ali entuzijastični tim iz 2018. donosi samo najbolje proizvode za Vašu kožu. Ne pravimo kompromise i biramo samo organske, prirodne, zdrave opcije, jer Vaša koža zaslužuje najbolju negu i najmekši osećaj.

Želimo da Vam se zahvalimo za svaku Vašu poruku, svaki Vaš komentar koji nas čini boljima i kreativnijima, a uz Vas možemo još lakše da se držimo svog puta, vizije i filozofije.

Nagrade koje smo osvojili za naše proizvode poslednjih dana, tačnije šest nagrada, samo su šlag na torti i potvrda našeg truda!

A da li Vas zanima koji su proizvodi osvojili Vaša srca i srca žirija?

Idemo redom!


La Piel Maska Za Lice Niacinamid Kolagen Peptidi Ceramidi Hijaluron Prirodna Kozmetika

La PIEL LAB maska za lice

Nagrada Value4Money za najbolji proizvod u kategoriji pripala je La PIEL maska za lice za sve tipove kože. Zašto je tako poseban? To je izuzetno regenerativna i hranljiva kremasta maska od gline koja sadrži 7 aktivnih sastojaka (ceramide, niacinamid, copper peptide, hijaluronsku kiselinu, kolagen, pantenol i vitamine (E i F)), kaolinske i bentonitne gline, 6 visokokvalitetnih ulja i čak 10 biljnih ekstrakata. Maska daje koži bogatu ishranu, hidrira je, ujednačava njenu teksturu, smanjuje iritaciju i crvenilo. Zahvaljujući glini u sastavu, uklanja sve nečistoće iz pora i upija višak sebuma, a dodatak biljnih ekstrakata, ulja i vitamina čini kožu nahranjenom, glatkom i zdravom.

 

 


La Piel Lab Krema Za Lice Nagrada Lana Jurcevic Prirodna Kozmetika

La PIEL LAB krema za lice

Cosmopolitan Beauty Award nagradu osvojila je krema za lice iz LAB linije . Hidratantni umirujući fluid, nemasno hidratantno mleko, obnavlja i hrani kožu ši puterom i uljem koštica kajsije. Visokokvalitetna i napredna formula sadrži čak 6 aktivnih sastojaka: niacinamid, peptide, ceramide, hijaluronsku kiselinu, retinol, kolagen koji osim što koži lica daju svežinu i vraćaju elastičnost, obnavljaju je, poboljšavaju njen ton i teksturu, čine LAB kremu posebnom na tržištu, dok dodatak 7 biljnih ekstrakata, 5 ulja i 2 putera upotpunjuju celu formulaciju.

 

 


 

La Piel Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic Nagrada Cosmopolitan

 

La Piel Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic Cosmopolitan Nagrada

 


Uvek smo bili inspirisani prirodom i prirodnim sastojcima, ali ovog puta smo napravili korak napred i kreirali smo inovativnu LAB kolekciju sa najboljim i najmoćnijim sastojcima za negu kože na svetu. Da bismo ponudili visokokvalitetne i napredne formulacije, kreirali smo kolekciju sa čak 10 aktivnih sastojaka, 22 biljna ekstrakta i 17 različitih ulja i putera koji pružaju izuzetnu negu kože, hidrataciju, efekat protiv starenja i mnoge druge prednosti. Pored Vaše podrške, tu je i podrška mnogih dermatologa i farmaceuta:

 

"Neverovatno moćne i efikasne formule" - dr.spec.derm. Tanja Vrčić

 

''Sa profesionalne tačke gledišta - sve pohvale, zaista impresivna kolekcija i vrhunski sastojci za negu kože." mag.phram. Aida Omerović Tahto

 

"10 aktivnih sastojaka koji zaista zvuče obećavajuće! Svaka koža zaslužuje negu u vidu kvalitetnih i proverenih aktivnih sastojaka - od hijaluronske kiseline, niacinamida, do vitamina E i peptida. Moja koža jedva čeka prve rezultate, a oni nakon upotrebe maske su vidljivi nakon prve upotrebe!“ mag.pharm. Marta Gosarić

La Piel Lana Jurcevic Prirodna Kozmetika Nagrada Maska Za Lice Najbolji Sastojci Value4money

 



La Piel Sugar Babe Piling Za Telo Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic

La PIEL Sugar BABE

Cosmopolitan Beauty Award nagradu osvojio je i dobro poznati i omiljeni 98,7% prirodni  Sugar BABE piling za telo za telo koji Vašu kožu čini neverovatno mekom, nahranjenom i glatkom. Osećaj na koži nakon pilinga je neverovatan, a miris (vanila i narandža) i mekoća kože su neprocenjivi. Piling je ručno rađen, na bazi šećera i 8 visokokvalitetnih ulja i obnavlja površinski sloj kože i na taj način pomaže u borbi protiv suve kože, uraslih dlačica, manjih strija i ožiljaka i drugih nesavršenosti kože.





 

 


La Piel Serum Za Lice Samopotamnjivanje Prirodna Kozmetika Lana Jurcevic


La PIEL GLAM TAN hijaluronski serum za samopotamnjivanje

Višestruki dobitnik Cosmopolitan Beauty Award nagrade je GLAM TAN hijaluronski serum za samopotamnjivanje lica. 93% je prirodan, obogaćeni hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5, glicerinom i biljnim ekstraktima koji neguju kožu i obezbeđuju joj neophodnu hidrataciju. Bez mirisa je i pogodan za sve tipove kože. Idealan je za sve one koji žele tamniji ten tokom cele godine jer daje prirodan i ujednačen utisak preplanule kože. Pogodan je za upotrebu tokom cele godine. U leto, za sve one koji izbegavaju sunce i ne izlaze iz kuće bez SPF-a (svaka čast za sve!), ovaj serum će Vašoj koži dati preplanuli i zavodljiv izgled, dok će tokom hladnijih meseci pored tamnijeg tena, pružiće i onu svežinu na licu. Sa GLAM TAN serumom za lice, puder, bb krema ili bilo koja nijansirana krema više Vam neće biti potrebna.

 



Hvala Vam svima na preko 20.000 pozitivnih recenzija. Nemamo više reči, osim jedne velike HVALA za sve Vas koji nas volite, kupujete naše proizvode i podržavate ove 3 godine. Drago nam je što možemo da kreiramo najbolje proizvode za Vas i Vašu kožu. Sve ovo je zbog Vas i za Vas.

 

La Piel Prirodna Kozmetika Cosmopolitan Nagrada Lana Jurcevic Elena Dizdar

 

Voli Vas Vaš La PIEL tim. <3

 


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.