La PIEL LAB kolekcija

La PIEL LAB kolekcija za lice

Kolekcija koja sadrži 10 aktivnih sastojaka, 22 biljna ekstrakta i 17 ulja i maslaca i sve deluje na tome da vašu kožu učini zdravom, čistom, prirodno blistavom, ravnomernom, da održi ili povrati svežinu i mladolikost, strukturu i tonus.

La Piel Lab Kolekcija Za Lice


































NAŠA MISIJA 

La PIEL je od samog početka na vrh liste prioriteta stavio činjenicu da želi da se žene osećaju sigurno - iz perspektive izbora sigurnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima, stvarajući najbolje formule za negu kože. Oduvek smo bili inspirisani prirodom i prirodnim sastojcima, ali ovog puta smo napravili korak napred. Stvorili smo inovativnu kolekciju bogatu najboljim, modernim, naučnim i moćnim sastojcima.

 

SVEST

„Šta stoji iza lepe ambalaže sjajnih brendova?“ - najčešće je pitanje sa kojim se svi danas suočavamo. Ne morate da brinete s nama jer mi brinemo o našim kupcima na najbolji, najkompetentniji i najodaniji način. Kako bismo ponudili visokokvalitetne i napredne formulacije, stvorili smo La PIEL LAB: kolekciju sa čak 10 aktivnih sastojaka, 21 biljnim ekstraktima i 14 različitih ulja i maslaca koji pružaju izuzetnu negu kože, hidrataciju, usporavaju starenje kože, održavaju mladolikost i mnoge druge pogodnosti.

 

KOME JE NAMENJENA NAŠA LAB KOLEKCIJA PROIZVODA? 

Mladim, ali i zrelijim ženama.


Žene od 25 do 35 godina: naši sastojci sprečavaju da njihova koža gubi elastičnost i vlagu pružajući hidrataciju i vrhunsku negu najefikasnijim sastojcima koji žensku kožu čine zdravom i blistavom. Takođe smo želeli da tekstura i ton kože budu što je moguće ravnomerniji sa odgovarajućim sastojcima koji se primenjuju na svaki tip kože.

Žene starije od 35 godina: želimo da smanjimo znake starenja, štete uzrokovane štetnim sunčevim zračenjem i drugim spoljnim uticajima kojima smo izloženi tokom života. Želimo da njihova koža ponovo zablista, osveži je, ojača, zagladi bore i spreči stvaranje novih.

 

 

TKO STOJI IZA BRENDA? 

Lana Jurčević, osnivačica La PIEL brenda 

Lana Jurcevic La Piel Brend Prirodne Kozmetike

Više od 10 godina uspešne pevačke karijere, Lana je potpisala ugovor sa međunarodnom izdavačkom kućom Warner. Osim pevanja, oduvek je bila strast prema kozmetici i nezi kože. Bila je ambasador mnogih velikih brendova: Loreal, Nestle, Reebok, Microsoft... Ljudi je doživljavaju kao osobu sa „savršenom kožom“ koja ne stari, a ona je uvek promovisala zdrav način života i edukovala svoje pratioce i obožavaoce o nezi kože i  sastojcima u kozmetičkim proizvodima, govorila im da paze na sve štetne sastojke koji se vrlo često nalaze u mnogim proizvodima. Lana je uključena u apsolutno svaki korak i proces stvaranja La PIEL proizvoda - od početka do kraja. Ona je ta koja dizajnira proizvode i određuje koje sastojke želi, a nakon toga je uključena u stvaranje i finalizaciju svih proizvoda. Iza toga stoji velika ljubav i strast za stvaranjem inovativnog brenda koji će „služiti“ drugim ženama.

 

TIM STRUČNJAKA I FARMACISTA

Iza naših formula stoji tim stručnjaka sa više od 25 godina iskustva u kozmetičkoj i farmaceutskoj industriji koji pretvaraju Lanine kreativne ideje i željene sastojke u stvarnost. Otvoreni za nove i inovativne ideje, razne izazove na tržištu sa kojima se danas suočavamo, i što je još važnije, izazove u formulisanju naših proizvoda.

U projekat smo uključili dermatologe i farmaceute kako bismo dobili potrebne informacije za dalji napredak i razvoj u skladu sa potrebama i očekivanjima naših budućih klijenata.

Tanja Vrcic Dermatolog La Piel Prirodna Kozmetika Za Lice

 

 



 "Neverojatno moćne i učinkovite formule" - dr.spec.derm. Tanja Vrčić

 

 

 

NO PHOTOSHOP CAMPAIGN 

Za ovu kampanju nisu korišćeni programi za uređivanje slika. Koža je ostala potpuno „sirova“ i takva kakva zaista jeste. Naša želja bila je da pokažemo stvarnost i podsetimo žene da imaju samopouzdanja bez obzira na izazove sa njihovom kožom i da ih podsetimo da se foto manipulacija neprestano dešava u raznim kozmetičkim kampanjama sa kojima se susrećemo. Ovo sigurno nije jedan od njih.

 

O KOLEKCIJI ZA LICE

Kvalitetna i napredna formula daje zdrav izgled lica. Pored toga što koži pruža elastičnost, čvrstoću, ravnomernost teksture i tonusa, kombinacija moćnih sastojaka kod mlade kože pomaže u sprečavanju bora i usporavanju starenja kože, dok kod zrelije kože zaglađuje postojeće sitne bore i sprečava pojavu novih. Pomaže u borbi protiv manjih hiperpigmentacija i ožiljaka, mitesera, akni.. Čisti kožu, otčepljuje pore i čini ih vizuelno manjim. Blagodati čak 10 aktivnih sastojaka, 22 biljnih ekstrakata, 2 mineralne gline i 17ulja i maslaca daju licu svežinu i mladolikost.

 

Formulacije bez dodavanja parabena, alkohola, SLS/SLES-a, PEG-a, silikona, sintetičkih mirisa i drugih iritansa. Dermatološki testirano. Proizvedeno u HR. Nije testirano na životinjama.

 

Jedinstvena i moćna naučna formula

10 aktivnih sastojaka intenzivno hidriraju, regenerišu i dubinski vlaže kožu, deluju protiv starenja (sprečavaju pojavu novih bora, zaglađuju postojeće sitne bore), ublažavaju crvenilo i svrab, daju koži elastičnost i ujednačuju teksturu i tonus. U formule smo dodali i glicerin, koji je jedno od najjačih vlažilaca koji sadrži vlagu i pruža vrhunsku hidrataciju.

Aktivni Sastojci U Kozmetici La Piel
copper peptidi 
hijaluronska kiselina
retinol
kolagen
ceramidi
niacinamid
glikolna kiselina
pantenol
vitamini (E i F)

     

    Formula sadrži i mnoge druge sastojke koji su zbog njihovih blagodati neophodni za zdrav izgled kože - biljni ekstrakti, ulja, maslaci, mineralne gline (kaolin i bentonit koji uklanjaju nečistoće iz pora jer i najmanje nečistoće mogu začepiti pore i izrokovati nastanak nesavršenosti).

    Dodatak čak 17 ulja i maslaca u pravilno uravnoteženom omeru omogućava koži hidrataciju, ublažava i smanjuje crvenilo i iritaciju, zaglađuje i pojačava njenu elastičnost, pomaže u borbi protiv bora, a ulja su važna i u proizvodnji kolagena i bogata su mnogim vitaminima i masnim kiselinama neophodnima za mladalačku i svežu kožu.

     

    • avokado ulje
    • ulje jojobe
    • ulje pšeničnih klica
    • bademovo ulje
    • skvalan
    • ulje maline
    • ulje mimoze
    • susamovo ulje
    • arganovo ulje
    • kokosovo ulje
    • ulje makadamije
    • ulje noćurka
    • ulje semenki grožđa
    • ulje ploda divlje ruže
    • ulje kajsije
    • mango maslac
    • shea maslac

     

    Biljni Ekstrakti La Piel Kolekcija Za Lice

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Biljni ekstrakti, pored antioksidativnog dejstva, sprečavaju gubitak vlage sa kože, sprečavaju razgradnju kolagena i pomažu u regulaciji proizvodnje sebuma.

    • ružina voda
    • alge
    • kurkuma
    • đumbir
    • aloe vera
    • lipa
    • menta
    • ovas
    • beli slez
    • nar
    • smokva
    • bela rada
    • gotu kola
    • Tahitijska gardenija
    • hamamelis
    • ginko
    • zeleni čaj
    • brusnica
    • neven
    • beli čaj
    • kamilica
    • gavez
    • šargarepa

     

     

    Nježna pjena za čišćenje lica i skidanje šminke - Saznaj više

    8 biljnih ekstrakata, glicerin, pantenol, ulje kajsije. SLS free. 5,5 pH.

    La Piel Lana Jurcevic Nezna Pena Za Ciscenje Lica I Skidanje Sminke Bez Sulfata

    Multinamenski balm za čišćenje lica,  uklanjanje šminke, okoloočnu negu i negu suvih područja. - Saznaj više

    99% prirodan. Kvalitetna ulja (kokosovo ulje, ulje avokada) i maslaci (shea maslac, kakao maslac) + vitamin E.

    Multinamenski Balm Za Ciscenje Lica I Skidanje Sminke Okoloocna Nega Prirodna Kozmetika

     

     

    Hidratantna i iznimno nutritivna dnevna i noćna krema za lice - Saznaj više

    Dobitnica Cosmopolitan Beauty Nagrade!

    6 aktivnih sastojaka, 7 biljnih ekstrakata, 5 ulja i 2 maslaca.

    La Piel Lana Jurcevic Lab Kolekcija Nega Lica Suva Koza Masna Koza Hidratantna Krema Za Lice Dnevna I Nocna Krema Niacinamid Retinol Peptidi Kolagen Hijaluron Ceramidi

     

    Uljni lipo serum s 8 visokokvalitetnih uja - Saznaj više

    99% prirodan. 8 visokokvalitetnih ulja (među kojima je i skvalan), biljni ekstrakti, vitamin E & F

    La Piel Prirodna Kozmetika Uljni Serum Za Negu Suve Koze Lica


    Izuzetno regenerišuća i hranjiva maska za lice - 
    Saznaj više

    Dobitnica Value4Money nagrade!

    7 aktivnih sastojaka, 2 mineralne gline (bentonit + kaolin), 10 biljnih ekstrakata, 6 ulja.

    La Piel Lana Jurcevic Lab Kolekcija Nega Lica Suva Koza Masna Koza Hidratantna I Regenerisuca Maska Za Lice Niacinamid Peptidi Kolagen Hijaluron Ceramidi

     

     "Superpower liquid" eksfolijacijska tekućina s AHA glikolnom kiselinom (5%) - Saznaj više

    Glikolna kiselina, pantenol, 8 biljnih ekstrakata, 4 ulja.

    La Piel Lana Jurcevic Aha Glikolna Kiselina Eksfolijacija Piling Za Lice Hiperpigmentacije



     POSEBNE PONUDE


     PAKET: CELA KOLEKCIJA -15%
    Poklon: sunđer za čišćenje lica

    POGLEDAJ PONUDU

    La Piel Kolekcija Za Lice Nega Lica Suva Koza

    DOUBLE CLEANSE KIT, -20%
    Nežno, ali dubinsko čišćenje lica. Za sve tipove kože.
    La Piel Double Cleanse Metoda Dvostrukog Ciscenja Lica

     

     Naučni pristup formulaciji proizvoda obezbediće Vašoj koži sve hranljive sastojke koji su joj potrebni. Svakodnevna upotreba kreme za lice i pene za čišćenje lica i uklanjanje šminke, povremeno (jednom nedeljno do jednom u dve nedelje) korišćenje maske za lice i tečnog pilinga obezbediće izuzetnu negu i duboku hidrataciju koži, očistiti pore i vratiti joj sjaj i punoću, a Vaša koža će biti nahranjena, zdrava, sveža i glatka.

    Nije Testirano Na Zivotinjama Organski Prirodni Sastojci La Piel Prirodna Kozmetika

     


    Komentariši

    Komentari moraju biti odobreni pre objave

    ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

    BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

    Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

    PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

    Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

    VELIKA ZAJEDNICA

    Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.