LJUBAVI kojima se nisam nadala...

La PIEL Lana Jurčević Valentinovo

 

Upoznala sam ljubav kroz mnoge oblike, a najviše su me iznenadile one ljubavi kojima se nikad nisam nadala niti mogla da pretpostavim da će mi se ikad dogoditi.
 

I kako jedna moja pesma kaže: “Volim biti zaljubljena”, danas mogu da kažem da sam do nedavno bila najzaljubljenija u svoje kreacije i sve ono što se rodilo iz mog stvaralaštva, ali i u ljude koji su me inspirisali, od kojih sam učila, koji su mi ponekad možda bili i mentori, a danas sam najzaljubljenija u malo biće koje smo moj “Mićo” i ja stvorili. I to mogu reći da je najlepša ljubav, koja raste iz dana u dan. A Mićo i ja smo zajedno kreirali La PIEL i zato vam povodom Dana zaljubljenih poklanjamo lepa iznenađenja! :)

 

Jer ljubav nije ljubav samo prema drugima, ljubav je divna i kad voliš i poštuješ samog sebe. I zato neka ovi poklon paketi budu divna gest za poželeti i pokazati sebi puno #selfcare ljubavi ili nekome do koga nam je stalo - ko god to bio.

 

LOVE IS IN THE AIR <3!

 

KLIKNI za "uhvatiti" popuste povodom Dana zaljubljenih 

La PIEL Poklon Paketi Valentinovo


Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.