Otkrijte tajnu sjajne kože: mehanički ili hemijski ekfolijacija?

La PIEL Lana Jurčević Hemijski Piling

Eksfolijacija je jedan od onih koraka nege kože o kojima svi skincare fanatici govore. I ne možemo, a da ne spomenemo legendarni korejski "glass skin" koji je postao sinonim za besprekornu kožu. Koreja je poznata po svom pristupu nezi kože i mnogi skincare trendovi su počeli tamo, uključujući i eksolfijaciju. I sada dolazimo do pitanja koje sve muči - koja je tip eksfolijacije najbolji za tvoju kožu, mehanički ili hemijski?

La PIEL Hemijski Piling

MEHANIČKI EKSOLIJACIJA
Mehanička eksfolijacija koristi fizičke abrazivne čestice poput četki za uklanjanje mrtvih ćelija kože. Ipak, pri izboru alata treba biti oprezan, važno je da abrazivne čestice ne budu prevelike jer pregrub pristup može izazvati iritaciju ili sitne pukotine na koži čineći ju podložnijom infekcijama. Treba biti pažljiv sa svojom kožom i ona će ti biti zahvalna!
La PIEL Mehanički Piling Ili Hemijski Piling
HEMIJSKA EKSOLFIJACIJA
S druge strane, hemijska eksfolijacija koristi prednosti kiselina poput AHA glikolne kiseline kako bi nežno otklonila mrtve ćelije kože. Ova sofisticirana metoda prodire dublje u kožu, ciljajući specifične probleme poput hiperpigmentacije ili akni. Hemijska eksfolijacija je posebno korisna za osetljivu kožu, jer manje iritira. Dakle, ako želiš postići kožu kojoj se svi dive, KLIKNI OVDE i pronađi naš nagrađivani Superpower Liquid koji će ti omogućiti kožu o kakvoj sanjaš! Ne smeš zaboraviti na hemijsku eksfolijaciju - uz redovitu primenu SPF-a, naravno! Tvoja koža će biti zahvalna, blistajući poput svile, meka na dodir, a i tko se ne osjeća samouvreno s glatkom kožom? 
La PIEL Superpower Liquid Lana Jurčević
MI BIRAMO HEMIJSKU EKSFOLIJACIJU, A EVO I ZAŠTO: 
Prednosti hemijske eksfolijacije su višestruke - uz naš nagrađivani La PIEL Superpower Liquid dolaze i dugotrajni rezultati.
La PIEL Before & After Anja Blaa Hemijski Piling
1. DUBLJE DJELOVANJE
Hemijska eksfolijacija ima supermoći, ako ih želiš i ti imati KLIKNI OVDE!  Kada je u pitanju prodiranje duboko u kožu, najbolje rešenje je naš nagrađivani Superpower Liquid. Zamisli to kao svemoćan proizvod koji ne samo da uklanja mrtve ćelije kože sa površine, već prodire duboko ispod površine kože kako bi stimulisao obnovu ćelija na dubljim nivoima. Rezultat? Dugotrajni i vidljiviji rezultati koji će te oduševiti!
2. MANJE IRITACIJE
Kad je u pitanju nežna koža, hemijska eksfolijacija je pravo rešenje za tvoju kožu. Umesto grubog trljanja i nepotrebne abrazije kože,  aktivni sastojci nežno se brinu o tvojoj koži, otapajući neželjene mrtve ćelije kože i ostavljajući te s osveženom kožom koja izgleda besprekorno. Dopusti hemijskoj eksfolijaciji da umiri tvoju kožu i pruži joj negu koju zaslužuje!
3. POBOLJŠANJE TEKSTURE KOŽE I TONUSA KOŽE
Hemijska eksfolijacija je poput magije koja može da transformiše teksturu i tonus tvoje kože. Redovita uporaba ovog magičnog eliksira stimuliše obnovu stanica kože, stimuliše proizvodnju kolagena i ostavlja te s mekom, glatkom i blistavom kožom kojoj će svi zavideti. Ako želiš da svojoj koži pružite ovaj mali luskuz klikni OVDE i pronađi naš nagrađivani Superpower Liquid!
La PIEL Superpower Liquid Kemijski Piling
KAKO SUPERPOWER LIQUID (AHA) GLIKOLNA KISELINA MOŽE DA POMOGNE VAŠOJ KOŽI?
Alfahidroksilna kiselina (AHA), koja se nalazi u našem nagrađivanome Superpower Liquidu koji možeš pronaći OVDE, je pravi eliksir za kožu! Stimuliše proizvodnju kolagena, uklanja mrtve ćelije kože, hidrira i ujednačava teksturu, čineći vašu kožu sjajnom i blistavom.
Anti-age: stimulacija kolagena
Regeneracija: uklanja mrtve ćelije kože
Revitalizacija: dubinski vlaži kožu lica i omekšava je
Izglađivanje teksture: poboljšava strukturu kože

Komentariši

Komentari moraju biti odobreni pre objave

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.