#JaSamDijamant (kampanja i kreativno nagradno takmičenje)

Hej ti, hej lepotice! 

Svaka od nas zrači i blista kao dijamanta kad otkrijemo i prihvatimo sebe u potpunosti, i zato smo odlučili da pokrenemo kampanju kako za osnaživanje i ohrabrivanje žene, međusobno jedna drugu, tako da počnemo prvo sa sobom.

 

Uvek smo previše kritične i previše oštre prema sebi. Vreme je da promenimo stvari i motivšemo druge – jer znate kako se kaže: “Kad se male ruke slože, sve je moguće...” Vreme je da naglasimo glasnije i češće, bar pred sobom, ono zbog čega smo posebne i šta smatramo svojim vrlinama.

 

 

 2 + 1 GRATIS Dijamantnske bombe za kupanje 

BITNO!
Obaveštavamo vas da je PRODUŽEN ROK za nagradni konkurs „La PIEL - osvoji dijamantske prstenje u vrednosti od 390 000 RSD“ i prikupljamo vaše FB i / ili IG objave objavljene u skladu sa pravilima nagrade takmičenje do 28.02.2021.

Nakon toga, izabraćemo najlepše i najiskrenije objave, a ime pobednika objavićemo 01.032021. godine. na našoj veb stranici i FB (La PIEL) i IG profil (la_piel).GLAVNO KREATIVNO NAGRADNO TAKMIČENJE koje traje do 14. februara gde imaš priliku OSVOJI DIJAMANTNE PRSTENE U VREDNOSTI OD ČAK 390 000 RSD!!

Trajanje takmičenja:
Nagradni natječaj traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. godine. Izbor pobednika takmičenja će biti javno i objavljeno na našoj web stranici i FB (La PIEL) i IG (la_piel) profilu 01.03.2021.

Ostale informacije o takmičenju pročitajte u nastavku:

Način učešća:

  1. Napravi fotku ili video tebi najzanimljivijeg trenutka sa svojom omiljenom dijamantskom bombom za kupanje (obojana voda, prsten, što god želiš).
  2. Objavi to na IG ili FB FEED (ili oboje) i napiši koje 3 stvari najviše voliš kod sebe (3 stvari ili osobine, fizičke ili karakterne) ili 3 stvari na kojima si zahvalna i pridruži se našoj kampanji #JaSamDijamant u kojoj se mi kao žene međusobno podržavamo, ali takođe radimo na osveštavanju ljubavi prema sebi, a samim tim i na svojem samopouzdanju.
  3. Stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA i tag @la_piel, i pozovi i ostale da se pridruže. Možeš tagati i neku prijateljicu, sestru i izazvati ih na isti challenge!

KLIKNI - Dijamantske bombe  za kupanje ovde!

Estetski najlepšim i najiskrenijim objavama poklanjamo čak 5 dijamantskih prstena!

Kampanja traje od 26.12.2020. - 28.02.2021. Proglas je 01.03.2021.

Profil Vam treba biti otključan i post mora biti postavljen tokom trajanja kampanje kako bismo mogli da nađemo Vaš post.

*edit
Nagradno takmičenje je završilo, a dobitnice su:

@annabella.makeup (IG)
@susie.hr (IG)
@hanaivancic (IG)
@goranaradin.gr (IG)
@tanja_kosara (FB)

________________________________________

Imali smo i...KREATIVNO NAGRADNO TAKMIČENJE br.1 koje je trajalo od 23. Januara 2021. gde smo podelili 20 NAGRADA IZNENAĐENJA!

Pravila:

  1. Postavi bilo koju svoju sliku (onu koju ti voliš) na Instagram ili Facebook FEED i napiši koje 3 stvari voliš kod sebe: 3 stvari ili 3 osobine. Nešto što voliš kod sebe, makar to bio najmanje detalj, kako fizički, tako i karakterna osobina. Ili 3 stvari na kojima si zahvalna.
  2. Tag La PIEL i stavi #JaSamDijamant #StvarnaJA (IG: @la_piel, FB: La PIEL)
  3. Izazovi na ovaj challenge i prijateljicu, sestru, mamu tako da i nju tagaš... bilo koga kome želiš da kažeš da je i ona “dijamant” i za tebe veoma vedna i važna.

 

 

 

SRETNO SVIMA!!
Vaš La PIEL tim <3

 

ZAŠTO ODABRATI La PIEL?

BESPLATNA DOSTAVA I POVRAT

Iskoristite besplatnu dostavu za sve porudžbine veće od 4600 RSD, kao i besplatan povrat uz garanciju od 90 dana. Ako Vam proizvod ne odgovara, možete ga vratiti, a mi Vam vraćamo novac.

PROFESIONALNOST I BEZBEDNOST

Vaša koža nam je najvažnija. Zbog toga koristimo samo najkvalitetnije skincare sastojke koji će duboko nahraniti kožu Vašeg tela i lica.

VELIKA ZAJEDNICA

Pridružite se našoj fantastičnoj zajednici koja broji na hiljade lepih i negovanih devojaka koje svakodnevno koriste La PIEL proizvode.